Kundtjänst

Välkommen till Mobilhörnans kundtjänst! Vi har svar på frågor om ditt köp, dina varor och hur du kommer igång med dina nya produkter som du köpt hos oss. 

 

Svar på dina frågor

Kan alla handla hos Mobilhörnan?

På vår hemsida kan både privatpersoner och företag lägga beställningar. Vi erbjuder ett brett urval av betalningsmetoder och leveransalternativ, i det fall ni får problem med att göra en beställning ber vi er att kontakta oss.

Kan jag vara trygg när jag handlar av er?

Ja, alla dina uppgifter hanteras enligt personuppgiftslagen och din information krypteras när de skickas mellan våra system. Utöver en säker webbplats omfattas du alltid av distanshandelslagen och de garantier som respektive tillverkare har för sina produkter. 

Vi har utöver detta en integritetspolicy i vilken ni kan läsa mer om hur era personuppgifter behandlas. 

Säkerhet

Är det säkert att handla hos er?

Ja, hos Mobilhörnan behandlar vi dina uppgifter enligt PuL:s (Personuppgiftslagens) rekommendationer vilket innebär att vi använder oss av brandväggar, krypteringsfunktioner.

Vem får ta del av mina uppgifter?

Vi kommer aldrig att sälja vidare din information till någon tredjepart utan du kan känna dig trygg med att endast behöriga personer har tillgång till dina uppgifter enligt vår integritetspolicy.

Har jag ångerrätt?

Ja, som privatperson kan du enligt distanshandelslagen ångra dig på alla köp som sker via vår webbutik. Är du ett företag så har vi ingen ångerrätt på dina köp men självklart så har du rätt att ansöka om eventuell garanti eller reklamation om det mot förmodan har inträffat ett problem med din vara.

Hur länge gäller ångerrätten?

Enligt distanshandelslagen har du som privatperson 14 dagar på dig att ångra ditt köp från den dag som tar emot varan. Om du har stött på ett problem med din vara rekommenderar vi dig att i första hand söka garanti. 

Hur ångrar jag mitt köp?

Om du vill ångra ditt köp innan din beställning har levererats gör du det enklast genom att kontakta vår kundtjänst. Om er beställning ännu inte skickats brukar det i regel vara lätt att annullera en beställning.